Lajme nga Memaliaj

Bashkia Memaliaj nëpërmjet Drejtorisë së Shërbimeve Publike vijon intesivisht punën

Me nisjen e sezonit të të mbjellave dhe vaditjes, që kanë toka bujqësore në çdo njësi administrative. Prej disa ditësh punuam në fshatin Kalivaç, ku përfunduam sistemimin dhe mirëmbajtja e rrugës për të shkruar në tokat bujqësore të fshatit, pastrimi dhe sistemimi me beton i kanaleve kulluese, si dhe vendosje e Bashkia Memaliaj nëpërmjet Drejtorisë së Shërbimeve Publike ka nisur intesivisht punën për marrjen e masave të domosdoshme për t'ju ardhur në ndihmë të gjithë banorëve tombinove.

Kryetari i Bashkise Memaliaj pret Rektorin e Universitetit Bujqesor dhe diskutojne mundesite e bashkepunimit

Kryetari Bashkise Memaliaj, Z. Albert Malaj priti në Bashkinë Memaliaj rektorin e Universitetit të Bujqësisë Prof.Dr. Fatbardh Sallaku së bashku me stafin e tij akademik. Ne takim u diskutua mbi urat e bashkëpunimit mes bashkisë dhe universitetit, për të u nënshkrua dhe një marrëveshje për ta kanalizuar këtë bashkëpunim në disa fusha si: kryerjen e studimeve për rajonizimin e kulturave bujqësore në territorin e Bashkisë Memaliaj

Dita Ndërkombëtare e Romëve ne fokusin e aktiviteteve të Bashkise Memaliaj.

Dita Ndërkombëtare e Romëve ishte fokusi i kalendarit të aktiviteteve të zhvilluara sot nga Bashkia Memaliaj. Zyra e Barazisë Gjinore dhe të Drejtave të Femijëve në bashkëpunim me gjimnazin "Sali Nivica" organizuan një takim ndërgjegjësues me të rinjtë e gjimnazit, ku u diskutua mbi sfidat me të cilat përballet komuniteti Rom në të gjithë botën, si dhe rëndësinë e gjithëpërfshirjes së tyre në shoqëri.

Bashkia Memaliaj vijon me intensitete punet publike në dobi të komunitetit

Në qytetin Memaliaj, vijon puna në zonën e njohur si “Ura e Parë” nga hyrja e qytetit deri tek qendra e njësisë administrative Memaliaj Fshat. Pas ndërtimit të mini lulishteve dhe mbjelljes së luleve, po punojmë për ndërtimin e trotuarit që do të jetë pjesë e shëtitores për të vazhduar shtrimin me pllaka betoni. Në […]

Aktivitete sensibilizuese te Bashkise Memaliaj ne Diten Boterore te Autizmit

Shkolla 9-vjeçare “Nimete Progonati” Memaliaj në bashkëpunim me s Zyrën e Barazisë Gjinore ne Bashkine Memaliaj, në Ditën Botërore të Ndërgjegjësimit për Autizmin të zhvilluan nje takim te hapur me nxënësit e klasës së dytë. Krahas lojërave interaktive me ta, u shpërndane mesazhe sensibilizuese nëpërmjet pikturave e posterave të realizuara nga vet nxënësit bashkë me mësuesen […]

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA