Nderim Deshmoreve te Atdheut!

Memaliaj nderon me mirenjohje deshmoret e luftes per liri.

kurre nuk do te harohet sakrifica e luetes antifashisste nacional-clirimtare

mirenjohje dhe respekt vepres se deshmoreve.

 

 

 

 

 

 

 

AlbaniaUSA