Bashkia Memaliaj organizoi dje ne date:29/04/2019 ne ambientetet e Pallatit te Kultures, ceremonine e dhenies se titullit”Qytetar Nderi” te Bashkise Memaliaj,4 personaliteteve te shquar te besimit fetar Bektashian.
Kryetari Bashkise Memaliaj Z.Durim Rroshi me vendim te Keshillit Bashkiak i akordon titullin”Qytetar Nderi” Kryegjyshit Boteror te Bektashinjve,Haxhi Dede Edmond Brahimaj me motivacion: ‘Per kontribut te shquar ne Fene Bektashiane me profilin e tij intelektual ne jeten e tij aktive te cilen e ka vene ne sherbim te Bektashizmit Boteror.’
Gjithashtu Kryetari i Keshillit Bashkiak Z.Ergest Zika i dorezoi titullin
“Qytetar Nderi” Haxhi Baba Faik Selmanaj,
Kryetari i Bashkise Tepelene Z.Termet Peci i dorezon titullin”Qytetar Nderi
Haxhi Dervish Admir Selmanaj,
Sekretare e Keshillit Bashkiak Znj.Liljana Jonuzi i dorezon titullin”Qytetar Nderi” Haxhi Dervish Sami Mucodemi.
Atmosfera e ngrohte qe u krijua nga aktiviteti qe organiozi Qendra Kulturore e Femijeve si dhe grupet labe te qytetit te Tepelenes dhe Kalivacit,me pjesmarrjen e kengetarit te mirenjohur z.Golik Jaupi solist i grupit te Bences si dhe kengetarit Fatos Vrenozi tregoi nje harmoni paqeje dhe vllazerimi midis njerezve dhe besimeve te tjera.
[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”All images”]

Mbas ketij aktiviteti ceremonia vazhdoi me tej me nje kokteil. 🇦🇱🇦🇱🕯🙏🥀💐💐🌺

AlbaniaUSA