Në qytetin Memaliaj, vijon puna në zonën e njohur si “Ura e Parë” nga hyrja e qytetit deri tek qendra e njësisë administrative Memaliaj Fshat. Pas ndërtimit të mini lulishteve dhe mbjelljes së luleve, po punojmë për ndërtimin e trotuarit që do të jetë pjesë e shëtitores për të vazhduar shtrimin me pllaka betoni.
Në pjesën veriore të lumit Vjosë në zonën e njohur si “Vajguri” në qytet, vazhdon puna për lirimin e hapësirave publike nga rrethimet dhe kopshtet pa leje me qëllim kthimin e hapësirave qytetarëve dhe qytetit, me qëllim që t’i japim Memaliaj pamjen që meriton.

Punë të domosdoshme për komunitetin!
👉Në qytetin Memaliaj, vijon puna në zonën e njohur si “Ura e Parë” nga hyrja e qytetit deri tek qendra e njësisë administrative Memaliaj Fshat. Pas ndërtimit të mini lulishteve dhe mbjelljes së luleve, po punojmë për ndërtimin e trotuarit që do të jetë pjesë e shëtitores për të vazhduar shtrimin me pllaka betoni.
👉Në pjesën veriore të lumit Vjosë në zonën e njohur si “Vajguri” në qytet, vazhdon puna për lirimin e hapësirave publike nga rrethimet dhe kopshtet pa leje me qëllim kthimin e hapësirave qytetarëve dhe qytetit, me qëllim që t’i japim Memaliaj pamjen që meriton.

AlbaniaUSA