Ekipi i Bashkisë Memaliaj po punon intensivisht për sistemimin e rrugës në fshatin Zhulaj të njësisë administrative Krahës.

Jemi duke punuar në rrugën e lagjes “Bregatov” dhe lagjes “Buckaj”. Ndërhymë në:

Hapje të kanaleve anësore, vendosje tombinosh të reja si dhe pastrimin e tombinove ekzistuese.

Pastrim, zgjerim dhe nivelim të rrugës.

 

AlbaniaUSA