Jemi duke punuar prej disa ditësh në fshatin Zhulaj të njësisë administrative Krahës.

Përfunduam sistemimin e rrugës në lagjen e madhe Zhulaj, për të vijuar punën në lagjet “Bregadov” dhe “Buckaj”.

Pas prishjes së rrethimeve pa leje, ndërhym në:

Hapjen e kanaleve anësore dhe vendosjen e tombinove.

Zgjerim dhe nivelim të rrugës.

Çdo ditë në terren duke punuar për përmirësimin e infrastrukturës rrugore në çdo njësi administrative.

AlbaniaUSA